Thursday, January 30, 2020

Digital Gold & Stabil Altın Platformu

Tarih Boyunca altın geçmişten beridir günümüze kadar ulaşan bir değer saklama aracı olmuştur.Ticaretten,Alım ~ Satıma kadar pek çok alanda kullanılmıştır.Zaman ne kadar ilerlesede altının değeri sürekli artmış ve gelecektede dahada yükseleceği tahmin edilmektedir.
Sorun şudurki Altın her ne kadar değerli bir yatırım aracı olsada Altına yatırım yapmak gerek fiyat açısından gerekse depolama sorunlarınıda beraberinde getirmiştir.Bireysel olarak insanlar altına yatırım yapmaktan çekinmektedirler.Çünkü Altının alımı için Bankalar ve Diğer Kuruluşlarda gerekli prosedürlerin tamamlanması,Evrakların verilmesi vb. uzun süren bir takım işlemlerin yapılması gerekmektedir.Aynı zamanda gerekse Bankalarda Altın Depolamak aynı zamanda yüksek bir Depolama Ücreti ödemeye neden olmakta Evde Bulundurmakta güvenlik açısından sorunlar olmuştur.
İşte bu noktada Blok Zincir Teknolojisini görebiliyoruz.Çünkü Bu teknoloji gerek Maliyet,Gerek Depolama,Gerekse Güvenlik alanında kullanıcılara pek çok avantajlar sunuyor.Blok Zincir Ağına kayıt edilen bir veri değiştirilemiyor,izlenebiliyor ve yüksek güvenlik sunuyor.
Son bir kaç yıldır Kripto Piyasasında pek çok Altına dayalı proje ortaya çıktı.Ancak bu projeler gerek likidite sağlama,gerekse Borsalar konusunda pek çok sorunlar yaşadı.Ayrıca Token Fiyatlarının Altına endeksli bir fiyat oluşturması konusundada hatalar oluşturdu.
Değer saklama aracı olarak Dijital bir Altın Projesinin aşağıdaki adımları sorunsuz tamamlaması gerekiyor ki Piyasada kalabilsin.Bunları Sıralayacak Olursak Eğer :
  • Yüksek Güvenlik Sağlaması
  • Borsalarda Stabil Bir Fiyat Bulundurması
  • Dijital Olarak Belirtilen Altın Miktarının Fiziksel Olarak Depolanması
  • Destek Konusunda Sorun Yaşanmaması

Digital Gold Projesi Nedir ?

Digital Gold Ekosistemi Altının güvenilir bir şekilde satılıp alınmasını,depolanmasını ve transfer edilebilmesini sağlamayı amaçlıyor.ERC 20 Tabanlı bir proje olarak oluşturulan GOLD Tokeni EtherScan üzerinden kontrol edildiğinde Dolaşımda Yalnızca 9 Milyon Adet GOLD Tokeni olduğu görülebilmektedir.
Digital Gold Tokenleri BullionStar Şirketi ile yaptığı anlaşma neticesinde Altınları Fiziksel olarak bu şirkette depolanmasını sağlamaktadır.Aynı Zamanda Singapur Lokasyonlu bir şirket olan Chubb Company Sigorta Şirketinde Altınların Sigortalanması sağlanmıştır.
GOLD Tokeni 1 Gram Altına eşit olacak şekilde fiyatı sabitlenmiştir.Şuanda Gold Tokeni BitForex Borsasında alınıp satılabilmektedir.Ayrıca Cüzdanlarda bulunan Altın Miktarı Fiziksel Olarak Depolanan Altın miktarına eşittir.Stabil bir ERC 20 Tokeni olarak tasarlanan GOLD Token her zaman altın fiyatına endeksli olarak alınıp satılacağı için Kripto Piyasasında yaşanan Volatilite probleminden dolayı paranızın erimesini engelleyecektir. Şirket tarafından belirli aralıklarla yayınlanacak Raporlarda Altınlar hakkında detaylı raporlamayı görebilecektir.Bu sayede şeffaflık ve güvenilirlik sağlanabilir.
Dijital Olarak GOLD Tokeni Bulundurmanın Faydaları
  • Ethereum Altyapısında Olduğu İçin Herhangi Bir Transferde Sadece Gas Ücreti Ödeyerek İşlemi Tamamlama
  • Güvenli Bir Depolama Alanı Sayesinde Sigortalanmış Fiziksel Altın Bulundurma
  • Yüksek Likiditesi Bulunan Bir Tokene Sahip Olma
  • Düzenlemelere Gerek Kalmadan Kolayca Alınıp ~ Satılabilme
GOLD Tokenler Ethereum Blok Zincirinde Bulunmaktadır.Çünkü Ethereum dünyada en çok güvenilen ve hatasız bir Blok Zincire Sahiptir.Ethereum Smart Contract sayesinde GOLD Token Miktarlarının Dolaşımdaki Miktarı görülebilir.Bu miktar Fiziksel Olarak Depolanan Miktara Eşdeğerdir.Ethereum Blok Zincirinin Hem Açık Kaynak Yapılı Hemde Şuana kadar bir sorun oluşturmaması ve hızlı transfer sayesinde kullanılabiliyor.
GOLD Tokeni Ayrıca Kripto Piyasasında En çok kullanılan cüzdan uygulaması olan MyEtherWallet,Fiziksel Donanımsal Cüzdan Ledger ve Şifrelenmiş Bir Yapıya Sahip Olan MetaMask tarafındanda desteklenmektedir.
GOLD Token ICO ve IEO Adı Verilen Bir Satış izlemedi.Finansman desteğini kendi sağlamıştır.Aynı zamanda GOLD Token Gibi Volatiliteden etkilenmeyen tokenler her zaman kullanıcılarına zarar etmeyecek projelerdir.Çünkü Stabil her para değerini korumayı başarmıştır.Bu nedenle sürekli değeri artış gösteren Altının Dijital olarak depolanması yatırımcının değerini her zaman koruyacak bir değer aracı olacaktır.Son olarak Platformda Altının BTC Ve Ethereum değerinden fiyatı takip edilebilir ve GOLD Token Destek Ekibi sayesinde 7 Gün 24 Saat karşılaşılan sorunlarda destek alınabilir.

Project Details:

WebSite Twitter Telegram





AUTHOR :

No comments:

Post a Comment